Greataly

   Traditional Handmade Products

Welkom op onze website

 

Greataly: de beste kwalitatieve produkten. 

Wat houden wij ongelofelijk veel van Italië. Het eten, de wijn, de tradities. We zijn ook verslingerd geraakt aan de cultuur met rijke tradities, waar alles draait om familie en iedereen gepassioneerd van het leven geniet. We love "la dolce vita"!

Jammer genoeg kunnen we niet elke dag wakker worden in een glooiend Italiaans landschap. Voor ons reden om een klein stukje Italië naar Nederland te brengen.

Ambachtelijke verzegelde gecertificeerde DOC, DOCG en DOP kwaliteitsproducten om van te genieten en eccellente voor speciale gelegenheden. Kortom een verzameling van de lekkerste wijnen tot versgeplukte rijst rechtstreeks van het veld.

Exclusief en toch betaalbaar

Aan goede smaak hoeft geen overdreven prijskaartje te hangen. Daarom zijn we eigenhandig op zoek gegaan naar de beste producten en producenten die alles met de hand maken op een traditionele wijze.  

Tevens organiseren wij wijntouren met degustazioni. Gezellige proeverijen bij diverse traditionele aziende agricole familiari (wijnproducenten).

Gastronomische touren met echte Italiaanse kooklessen voor iedereen die meegesleept wil worden nella dolcia vita en gepassioneerd wil raken van de Italiaanse veelzijdige, artistieke originele culinaire hoogstandjes.